Verzenden & Retourneren

Hieronder vind je informatie over hoe het verzenden & retourneren van je bestelling verloopt.

Verzenden

Bestelde producten worden mooi, milieuvriendelijk en veilig verpakt. Als het past, wordt de bestelling altijd verzonden in een brievenbuspakket. In de meeste gevallen hoef je dus niet thuis te zijn voor bezorging.

Bestellingen worden altijd verzonden met track & trace en, na betaling, binnen 1 – 5 werkdagen verstuurd. Voor producten die op bestelling worden gemaakt geldt dat ze, na betaling, binnen 10 werkdagen worden verstuurd. Bestellingen binnen Nederland worden geleverd via PostNL, de verzendkosten worden daarbij toegevoegd aan het totaal bedrag van de bestelling.  De Veertjeskoningin is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij verzenddienst.

Controleer het pakket meteen bij ontvangst. Komt het pakket beschadigd aan? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via info@deveertjeskoningin.nl.

Afhalen in het Atelier Rapunzel (Amperestraat 107 Eindhoven) is kosteloos en altijd gezellig!

Betalen

De bestelling en verzendkosten worden vooraf betaald via iDEAL, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

Retourneren

Als een bestelling onverhoopt niet voldoet aan je wensen, mag deze binnen 14 dagen na aankoop geretourneerd worden. Neem hiervoor altijd eerst contact op via info@deveertjeskoningin.nl. Het terug te sturen product moet in originele staat, compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking retour verzonden worden. De koper betaald hierbij de kosten voor verzending met track & trace; raadpleeg voor de actuele tarieven de website van de vervoerder. De Veertjeskoningin zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten. Mocht je het geretourneerde artikel willen ruilen voor een ander product is dat natuurlijk mogelijk. Wanneer u contact opneemt over de retournering, kunt u dit aangeven.

Als producten op maat zijn gemaakt, dus volgens door u ingevoerde specificaties, vervalt het ontbindingsrecht. De verkoop is na succesvolle betaling definitief en ruilen of retourneren is in dat geval niet mogelijk.

Annuleren

Mocht je de verzending willen annuleren, dan kan dit kosteloos als de annulering doorgegeven wordt voordat deze verstuurd is. Neem daarom zo snel mogelijk contact met mij op. Het betaalde bedrag wordt in dat geval terug gestort. In elk ander geval kunt het artikel retourneren zoals uitgelegd hierboven.

 

Conformiteit

De sieraden van de Veertjeskoningin worden met zorg vervaardigd en op kwaliteit gecontroleerd. Toch blijft het handwerk en een (fabricage)fout kan onverhoopt voorkomen. Mocht een product een mankement vertonen, vervang ik het product graag kosteloos voor een gelijkwaardig alternatief. Neem hiervoor contact op via info@deveertjeskoningin.nl.